ΕΡΤ Χανίων – Μ. Λιονή – Ηχητικό: Χρηματοδοτήσεις για το εθνικό δίκτυο και κακοτεχνίες

Την διάθεση πίστωσης, διακήρυξης δημοπρασίας και σύσταση επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Επείγουσες εργασίες στο Ε.Ο.Δ. Κρήτης, με προϋπολογισμό 1.800.000 ευρώ ενέκρινε στη συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης που συνεδρίασε υπό την Προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρίας Λιονή.

ΕΡΤ Χανίων – Μ. Λιονή – Ηχητικό: Χρηματοδοτήσεις για το εθνικό δίκτυο και κακοτεχνίες

Στόχος είναι η οδική ασφάλεια στον ΒΟΑΚ και προβλέπει την πλήρη διαγράμμιση σε 350 χιλιόμετρα της εθνικής οδού και στις 4 Περιφερειακές Ενότητες του νησιού ενώ θα αντικατασταθούν και θα συμπληρωθούν πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες. Μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή: ανέφερε χαρακτηριστικά: Προσπαθούμε να περιορίσουμε -κάτω από αντίξοες συνθήκες – τους κινδύνους στον ΒΟΑΚ. Στο τελευταίο Περιφερερειακό Συμβούλιο ο Σταύρος Αρναουτάκης ανακοίνωσε ότι το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών – Υποδομών και Δικτύων, χρημαυοδοτεί με 20 εκ. ευρώ για επιπλέον παρεμβάσεις στα πιο επικίνδυνα σημεία του άξονα.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Μεγάλο πρόβλημα η κακή ποιότητα στην κατασκευή των έργων, αφού –λόγω της κακής ποιότητας του υλικού όπως υποστηρίζουν οι εργολήπτες- το πρόβλημα επανεμφανίζεται μέσα σε λίγους μήνες μετά την «αποκατάσταση», τόνισε η κ. Λιονή, η οποία έχει ήδη κατ’ επανάληψη προειδοποιήσει τους εργολήπτες, ότι τα έργα θα πρέπει να παραδίδονται άρτια. Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

ΕΡΤ Χανίων – Μ. Λιονή – Ηχητικό: Χρηματοδοτήσεις για το εθνικό δίκτυο και κακοτεχνίες

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος