ΕΡΤ Χανίων – Μ. Σταυριανουδακης: Οδηγούμαστε σε βέβαιη καταστροφή

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν το πρωί τρία πλοία από την Κρήτη. Ειδικότερα, από το Ηράκλειο κατέπλευσαν τα πλοία “Κύδων” και “Κνωσός Παλλάς” μεταφέροντας περίπου 2.000 άτομα. Επίσης, από τη Σούδα έφθασε στις 05:40 το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “blue star galaxy” μεταφέροντας περίπου 500 άτομα. Ομάδα αγροτών, μετέβησαν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου συγκεντρώθηκαν, για να αποχωρήσουν μετά από δύο ώρες περίπου.

ΕΡΤ Χανίων – Μ. Σταυριανουδακης: Οδηγούμαστε σε βέβαιη καταστροφή

ΕΡΤ Χανίων – Μ. Σταυριανουδακης: Οδηγούμαστε σε βέβαιη καταστροφή

Στην πλατεία Μητροπόλεως συγκεντρώθηκαν αγροτοκτηνοτρόφοι από Χανιά και Ρέθυμνο, σε αναμονή της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα. Οι αστυνομικοί, δεν μας ψέκασαν ακόμα, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα Μανούσος Σταυριανουδάκης. Προσδοκούμε στην πλήρη απόσυρση του ασφαλιστικού και του φορολογικού, που θα μας οδηγήσει σε βέβαιη κατάρρευση είπε ο κ. Σταυριανουδάκης. Αυτή την ώρα, οι συγκεντρωμένοι ξεκινούν για την Πλατεία Συντάγματος.

ΕΡΤ Χανίων Γ. Γωνιωτάκης: Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι τα μέτρα δεν θα περάσουν

Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι τα μέτρα δεν θα περάσουν, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ, Γιώργος Γωνιωτάκης. Ο κύριος όγκος των Κρητικών είναι συγκεντρωμένος στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ μια ομάδα βρισκόμαστε στην Πλατεία Καραϊσκάκη, προκειμένου να επιτραπεί η διέλευση ενός οχήματος, ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΡΤ Χανίων – Ε. Κουκιαδάκης: Παρών στο αγροτικό συλλαλητήριο

Η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με την Περιφέρεια Αττικής αφορά στην ανάπτυξη μιας εξαιρετικής σχέσης, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο οποίος θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο των αγροτοκτηνοτρόφων στο Σύνταγμα, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια. Παράλληλα, ο κ. Κουκιαδάκης θα παραστεί στην τελετή βράβευσης της Κρήτης από τον ΣΕΓΑΣ, για την μεγάλη αθλητική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ηράκλειο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος