Για την ολική ανατροπή ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον ξαναβάλει στο κόλπο της πρόκρισης για το Final-4 του Βερολίνου υποδέχεται απόψε στις 21:15 ο Παναθηναϊκός τη Λαμποράλ Κούτσα στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται με τη πλάτη στον τοίχο μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στη Βιτόρια και πλέον επιχειρούν να πετύχουν την ολική ανατροπή από 0-2 σε 3-2, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ καμία ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Αγωνιστικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του εκτός του τραυματία Χαραλαμπόπουλου. Παπαγιάννης και Μποχωρίδης θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους, ωστόσο το πιθανότερο είναι να βρεθούν εκτός 12άδας για το σημερινό παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς συμπεριέλαβε τους Χάνγκα και Κοζέρ στην αποστολή για τα δύο ματς της Αθήνας, αλλά δήλωσε ότι αμφότεροι δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι.

Η προϊστορία με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό είναι θετικότατη για τους «πράσινους», καθώς σε 10 αναμετρήσεις στο παρελθόν οι Κυπελλούχοι Ελλάδος μετρούν 8 νίκες και μόλις 2 ήττες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος