Οι υποψήφιοι της “Λαϊκής Ενότητας” στην Καρδίτσα

Η ανάγκη να υπάρξει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των δυνάμεων του “ΟΧΙ” τονίστηκε κατά την εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της ΛΑΕ στην εκλογική περιφέρεια της Καρδίτσας. Όπως επεσήμανε εκ μέρους του τοπικού συντονιστικού της ΛΑΕ κ. Ρένα Παλιούρα μετά την 20η του Σεπτέμβρη πρέπει να γίνει πλατύς διάλογος με την κοινωνία για τις εναλλακτικές που υπάρχουν για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και τις πολιτικές της λιτότητας.

Επίσης, σημείωσε, θα πρέπει να προηγηθεί μια βαθιά και ουσιαστική αυτοκριτική για τους λόγους που οδήγησαν στη μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.
Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας αναφέρθηκαν στις ελπίδες του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού, που γκρεμίστηκαν με την υπογραφή του νέου μνημονίου, ενώ, ειδικά για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν στον πρωτογενή τομέα, επισημάνθηκε ότι μοναδικός και καλά σχεδιασμένος στόχος των δανειστών, σε αγαστή συνεργασία με τις ελληνικές μνημονιακές κυβερνήσεις, είναι να παραδώσουν στα ευρωπαϊκά και διεθνή συμφέροντα τον πρωτογενή τομέα, ξεκληρίζοντας τη μικρή και μεσαία αγροτιά, διώχνοντας τον αγρότη από την ύπαιθρο.
Υποψήφιοι με τη ΛΑΕ είναι:
-Χρήστος Καρακώστας
-Βάιος Αναγνωστόπουλος
-Ναπολέων Μουλιάκος
-Μάουρα (Ρίτα) Μαργελη
-Κυρίτσης Τσέλιος
-Γεωργία Γκαρδαλίνου-Σφίγγα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος