Ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Δηλώσεις των τριών βουλευτών της Καρδίτσας

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καρδίτσας επανεκλέγονται, ο κ.Σπύρος Λάππας και η κ. Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου, ενώ η κ.Παναγιώτα Βράντζα είναι το νέο πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει το νομό στη βουλή. Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, οι βουλευτές προέβησαν σε δηλώσεις, στο εκλογικό κέντρο του κόμματος.

Ο κ. Σπύρος Λάππας τόνισε ότι ο λαός έδωσε καθαρή νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ, που μεταφράστηκε σε εντολή να απαλλαγεί η χώρα από τις χρόνιες καθυστερήσεις και παθογένειες που την κρατάνε καθηλωμένη. Υπογράμμισε επίσης τη σημασία της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη, που θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξουν οι συσχετισμοί. Η κ. Κατσαβριά -Σιωροπούλου ανέφερε ότι “ξεμπερδεύουμε με το παλιό και τη διαπλοκή, με πυξίδα τα συμφέροντα των πολλών”. Διαβεβαίωσε τους αγρότες και τη νέα γενιά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό τους. Η νέα βουλευτής κ. Βράντζα σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το δικαίωμα της αποτυχίας, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος, και χαρακτήρισε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη στιγμή, που θα έχει ως αποτέλεσμα να απαλλαγεί η χώρα από το τέλμα και τη μιζέρια. Τους τρεις βουλευτές παρουσίασε ο υπεύθυνος του εκλογικού αγώνα κ. Στέφανος Ζαφειρόπουλος.
Σε ό,τι αφορά την παραίτηση του κ. Στέλιου Αναστασόπουλου, από τη θέση του συντονιστή και μέλους της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο οι βουλευτές όσο και ο κ. Ζαφειρόπουλος δε θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος