Καβάλα: Εθνικό σχήμα συνεργασίας προτείνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Για συνεπή αγώνα ελπίδας και ευθύνης από πλευράς ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του πολιτικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το πρωί (Tρίτη) στην Καβάλα.

Ο κ. Κατρίνης χαρακτήρισε ως καρικατούρα το χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών που δεν πρόσφερε τίποτε ουσιαστικό στους πολίτες, όπου οι πολιτικοί αρχηγοί δεν πείθουν ότι θα δώσουν λύσεις στα μείζονα ζητήματα της χώρας. «Το ΠΑΣΟΚ από το 2010 διατηρεί μια στάση μοναχική και ευθύνης απέναντι σε αυτούς που υπόσχονταν εύκολες λύσεις που ανέλαβαν τις τύχες του λαού τον Ιανουάριο του 2015 με τα γνωστά αποτελέσματα» ανέφερε.
Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) γιατί “αποτελεί την αυθεντική φωνή του ριζοσπαστικού κέντρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού στη χώρα”. Ανέφερε δε, ότι η ΔΗμοκρατική Συμπαράταξη προτείνει ένα εθνικό σχήμα συνεργασίας από όλα τα κόμματα που στήριξαν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας (εξαιρετώντας τους ΑΝ.ΕΛ.).

Κείμενο-φωτο: Σάκης Ασβεστάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος