Μαγνησία: Στα 240.000 τα έσοδα από το παζάρι Αλμυρού

Στις 240.000 ευρώ υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν τα έσοδα για τον Δήμο, από το παζάρι του Αλμυρού που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την προηγούμενη Δευτέρα. Η εκτίμηση ανήκει στον αντιδήμαρχο, κ. Μιχάλη Μακρή, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, δήλωσε πως η διοργάνωση πήγε καλύτερα ακόμη και από πέρυσι, οπότε είχαν επιτευχθεί έσοδα 200.000 ευρώ. Οι δε επισκέπτες υπολογίζεται ότι ξεπέρασαν τους 50.000.

Σύμφωνα με τον κ. Μακρή η επιτυχία του παζαριού ακόμη και εν μέσω πολύ δύσκολων οικονομικών συνθηκών, οφείλεται στο γεγονός ότι τυγχάνει της υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας, το όφελος για την οποία είναι γενικότερο από την παρουσία χιλιάδων επισκεπτών στην περιοχή επί ένα οκταήμερο. Κατά συνέπεια, δεν είναι τυχαίο ότι το παζάρι του Αλμυρού είναι σήμερα από τα μεγαλύτερα που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα, αν όχι το μεγαλύτερο.
Όπως δε, τόνισε ο κ. Μακρής, η επιτυχημένη πορεία της διοργάνωσης υποχρεώνει την δημοτική Αρχή να φροντίσει για την περαιτέρω βελτίωσή της. Στο πλαίσιο αυτό, για την επόμενη χρονιά σχεδιάζονται βελτιώσεις, όπως εκσυγχρονισμός των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, τοποθέτηση περισσότερων τουαλετών κ.α.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος