Βόλος: Με άρμα εμπνευσμένο από τον Κένταυρο Χείρωνα στο καρναβάλι η Ένωση Ξενοδόχων

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας συμμετέχει ενεργά στο Βολιώτικο Καρναβάλι 2016 που ξεκινάει τις εορταστικές εκδηλώσεις του την Παρασκευή 11 Μαρτίου και πρόκειται να διαρκέσουν έως και την Καθαρά Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να συμμετέχει με άρμα στην κεντρική παρέλαση που θα γίνει στην Παραλία του Βόλου την Κυριακή 13 Μαρτίου και θα διαρκέσει από τις 4-7 μ.μ. Το θέμα του άρματος θα είναι ο Κένταυρος Χείρωνας που σύμφωνα με τη μυθολογία ζούσε στο Πήλιο. Η Ένωση Ξενοδόχων επικροτεί τέτοιου είδους ενέργειες που προβάλλουν την περιοχή πανελλαδικά, προσελκύουν τους επισκέπτες και παρακινούν τη συμμετοχή των πολιτών του Βόλου.

Ήδη παρατηρείται πληρότητα στα ξενοδοχειακά καταλύματα τόσο του Βόλου όσο και της Πορταριάς, της τάξης του 90%. Ενημερώνει δε τους επισκέπτες που πρόκειται να επισκεφτούν την Μαγνησία και δεν έχουν προβεί ακόμη σε κράτηση, ότι υπάρχουν πολλά διαθέσιμα δωμάτια στην περιοχή. Εύχεται τέλος το  Βολιώτικο Καρναβάλι να γίνει θεσμός και να προσελκύει επισκέπτες με τον ίδιο ρυθμό όπως και φέτος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος