Μοίρασαν δύο τόνους ψαριών σε ευπαθείς ομάδες στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

Παρεμβάσεις στήριξης σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, πραγματοποίησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, μοιράζοντας δύο τόνους ψαριών και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, στην Μάνδρα, στις Ερυθρές, στα Βίλια και στην Οινόη.

Με ανακοίνωσή της η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη ευχαριστεί δημόσια τον Πρόεδρο της Ιχθυόσκαλας, κ. Βασίλη Καρσιώτη για της πολλαπλές και επανειλημμένες χορηγίες του προς τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας., λέγοντας πως: «Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Ιχθυόσκαλας, κ. Βασίλη Καρσιώτη για την πολύτιμη προσφορά του στον Δήμο μας. Σε καιρούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και ιδιαίτερα χρήσιμες για τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη».

Σε άλλη παρέμβασή του το Κοινωνικό Παντοπωλείο, μοίρασε  800 γιαούρτια σε δικαιούχους στην Συνοικία Παπακώστα και στη Μάνδρα.

Μοίρασαν δύο τόνους ψαριών σε ευπαθείς ομάδες στο Δήμο Μάνδρας – ΕιδυλλίαςΌπως αναφέρει στο πλαίσιο λειτουργίας του: “Tο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας αποτελεί μια συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Σκοπός του είναι η ανακούφιση και στήριξη άπορων οικογενειών προσφέροντάς τους, κάθε μήνα, είδη πρώτης ανάγκης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων αυτών”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος