Νεαρός έκλεψε αυτοκίνητα και άδειασε κατάστημα με ρούχα

Πλούσια εγκληματική δράση ανέπτυξε 19χρονος Βολιώτης που συνελήφθη για χασίς. Όπως όμως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα πριν ένα μήνα έκλεψε δύο αυτοκίνητα από το Βόλο, το ένα από τα οποία πέταξε στον χείμαρρο Κραυσίδωνα και στη συνέχεια “άδειασε” στην κυριολεξία ένα κατάστημα ρούχων στην οδό Λαρίσης. Το νεαρό συνέλαβαν χθες αστυνομικοί γιατί κατείχε μικρή ποσότητα χασίς βάρος 1,64 γραμμαρίων. Από την έρευνα των αστυνομικών αποδείχθηκε ότι  στις 30 Οκτωβρίου είχε κλέψει αυτοκίνητο από περιοχή του Βόλου, το οποίο αφού οδήγησε για λίγο αποφάσισε να το εξαφανίσει και να συνεχίσει τη δράση του μ’ ένα δεύτερο κλεμμένο αυτοκίνητο.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος πέταξε το πρώτο αυτοκίνητο στον χείμαρρο του Κραυσίνδωνα και στη συνέχεια έκλεψε ένα άλλο με το οποίο κατευθύνθηκε σε κατάστημα ρούχων που βρίσκεται στην οδό Λαρίσης. Αφού έσπασε τη τζαμαρία, μπήκε μέσα και αφαίρεσε ρούχα συνολικής αξίας 11.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε, για να συλληφθεί τελικά χθες για κατοχή ναρκωτικών.
Στην κατοχή του βρέθηκαν ορισμένα μπουφάν, ενώ εντοπίστηκαν τα δυο κλεμμένα αυτοκίνητα και παραδόθηκαν στους κατόχους τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος