Νοκ άουτ Βάργκας και Κορδέρο

Οι ατυχίες δεν έχουν τελειωμό για την ΑΕΚ. Στη σημερινή προπόνηση ο Ρόναλντ Βάργκας υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και ο Μιγκέλ Κορδέρο αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο.

Αυτομάτως η συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο, για την 21η αγωνιστική της Super League, θα πρέπει να αποκλειστεί, εκτός κι αν η κατάσταση του Βάργκας βελτιωθεί θεαματικά τις επόμενες ώρες.

Εκτός πλάνων για τον Κυριακάτικο αγώνα έχουν τεθεί επίσης οι τραυματίες Μπαρμπόσα και Σοϊλέδης που σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Όλα αυτά είναι προβλήματα της τελευταίας στιγμής, καθώς είναι βέβαιο ότι αν είχαν προκύψει νωρίτερα, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν θα επέλεγε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής ο Αντρέ Σιμόες.

Έτσι, με -5 παίκτες αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στο Περιστέρι. Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ «αίνιγμα» αποτελεί ο αντικαταστάτης του Βάργκας. Πιθανό να ξεκινήσει ο Ντιέγκο Μπουονανότε, αλλά δεν αποκλείεται ο Πογέτ να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος