Ο ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε με τα Τοπικά Συμβούλια της περιοχής Αλμυρού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  η Εκδήλωση – Συζήτηση με τους αιρετούς εκπροσώπους των Τοπικών Συμβουλίων της ευρύτερης περιοχής Αλμυρού, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων ήταν πολύ μεγάλη, η αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αλμυρού γεμάτη, η διαδικασία τηρήθηκε άψογα εκ μέρους όλων, το επίπεδο των  τοποθετήσεων ήταν υψηλό.

Η συμμετοχή εκ μέρους των εκπροσώπων των Τοπικών Συμβουλίων ήταν καθολική και όλοι πήραν το «λόγο» εκθέτοντας με άνεση χρόνου τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.

Το «λόγο» πήραν επίσης ο Δήμαρχος Αλμυρού, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και απλοί πολίτες από τα χωριά και τις γειτονιές του Αλμυρού.

Εκ μέρους των «διοργανωτών» μίλησαν οι Αλ. Μεϊκόπουλος, Μ. Μπαλλής, και Κ. Παπανάτσιου, βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Σταμπουλής Περιφερειακός Σύμβουλος καθώς και οι Δ. Δημητριάδης και Ρ. Πάντζιος από την Ν. Ε. και την Ο. Μ. Αλμυρού του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν: 1) Ανάγκη τροποποίησης του Καλλικράτη. 2)  Εκχώρηση κονδυλίων στα Τοπικά Συμβούλια για αντιμετώπιση μικροεξόδων άμεσων αναγκών. 3) Αγροτική οδοποιία. 4) Ύδρευση, Αποχέτευση στα χωριά. 5) Λειτουργία Αγροτικών Ιατρείων. 6) Αντιμετώπιση λαθροϋλοτόμησης στην Όθρυ. 7) Πρόβλημα αστυνόμευσης. 8) Συγκρότηση Υπηρεσίας του Δήμου για αποτελεσματική αντιμετώπιση αγροτικών θεμάτων. 9) Ανάγκη για σχεδιασμό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης περιοχής Αλμυρού. 10) Φράγμα Μαυρομάτι. 11) Αντιπλημμυρική Προστασία στα χωριά. 12) Αντιμετώπιση Περιβαλλοντικών προβλημάτων. 13) Προβλήματα αγροτών με ΕΛΓΑ. 14) Αντιμετώπιση προβλήματος αδέσποτων ζώων. 15) Ανάπτυξη Όθρυς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος