Ο Βόλος στο “ρυθμό” των κινητοποιήσεων ενάντια στο ασφαλιστικό

Μία από τις μεγαλύτερες αναμένεται να είναι η σημερινή απεργία και οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν  ενάντια στο ασφαλιστικό, ανάλογα και με τις επαγγελματικές τάξεις που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Η κεντρική συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11π.μ. στο λιμάνι του Βόλου και θα ακολουθήσει πορεία. Το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας. Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση στις 5:30 το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Καταστήματα, καφέ, επιχειρήσεις, θα είναι κλειστά και έχει αποσταλεί επιστολή στα πολυκαταστήματα από τον Εμπορικό Σύλλογο και άλλους φορείς, που τους ζητείται να παραμείνουν κλειστά.  Στάση εργασίας θα κάνουν και τα αστικά λεωφορεία από τις 10π.μ. έως τις 13:30. Περιφρούρηση θα κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου  ενώ καλούνται οι καταναλωτές να μυν ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ.

Στα συλαλλητήρια που θα γίνουν θα συμμετέχουν επίσης αγρότες από τα μπλόκα των Μικροθηβών και του Αερινού αλλά και από το Πήλιο, όπως και οι αλιείς, ενώ πορεία θα πραγματοποιήσουν και μαθητές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος