Προσωρινή διακοπή της υποβολής Ε9 για το 2016 ενόψει ΕΝ.Φ.Ι.Α

Δεν θα είναι δυνατή η υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) για το 2016 από την Πέμπτη, 18 Αυγούστου, και μέχρι την ολοκλήρωση της ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝ.Φ.Ι.Α σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ).

Ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων για τα παρακάτω:

Η υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2016 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη, 18 Αυγούστου, στις 08:00 π.μ., και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης – ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016.

Οι εφαρμογές Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Φ.Ε.Φ.Π. – Ε1), καθώς και η υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) 2017, δεν θα είναι διαθέσιμες την ίδια ημέρα, μεταξύ 08:00 και 12:00.

Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α., υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2015), θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, αναφέρει η ΓΓΔΕ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος