Έλλη Πασπαλά – Vassilikos, σε ένα ξεχωριστό μουσικό παιχνίδι

Η Έλλη Πασπαλά και ο Vassilikos εμφανίζονται την Τετάρτη 19 Αυγούστου στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης (SAF) , σ’ ένα πρωτότυπο παιχνίδι φωνών, ρόλων, μουσικών επιλογών και εκπλήξεων, που φέρει τον γενικό τίτλο “Play”.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση με διαδραστικό χαρακτήρα, όπου βρίσκουμε την Έλλη, εκτός από το τραγούδι, στο πιάνο και τα κρουστά και τον Vassilikos στο τραγούδι, την κιθάρα, το μπάσο, αλλά και τα τύμπανα.

Το “Play” είναι ο λόγος που οι δύο ερμηνευτές ήρθαν ξανά κοντά, δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία στα Reflections του Μάνου Χατζιδάκι, όπως τα διασκεύασαν οι Raining Pleasure. Μαζί με τους σπουδαίους σολίστες, David Lynch στα πνευστά και Τάκη Φαραζή στα πλήκτρα, επιδίδονται σ’ ένα πρωτότυπο μουσικό παιχνίδιι, που στήθηκε για να χωρέσει τραγούδια από Χατζιδάκι και Beatles, Αττίκ και Tσιτσάνη, αλλά και Joni Mitchell.

Η Πασπαλά υπήρξε, άλλωστε, από τα αγαπημένα παιδιά του Μάνου Χατζιδάκι, αφού η δισκογραφική τους συνάντηση ξεκίνησε παλιότερα και από την εποχή του Σείριου και συνεχίστηκε και αργότερα με τη συμμετοχή της στην ηχογράφηση σπουδαίων έργων του. Ο Vassilikos μπορεί να μην πρόλαβε μια τέτοια συνεργασία, τον «συνάντησε» όμως αργότερα, όταν διασκεύασε τα Reflections, μαζί με τους Raining Pleasure.


INFO:

Ώρα: 21:30 |
Τιμές εισιτηρίων: 15€, 12€

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος