Πόσους Spiderman θα δούμε στο No Way Home; Τι αποκαλύπτει το νέο τρέιλερ

Παράλληλες δράσεις. Ο ίδιος υπερ-ήρωας αλλά σε διαφορετικό σύμπαν. Η ταυτότητα του πραγματικού Spiderman έχει ήδη αποκαλυφθεί από την προηγούμενη ταινία.

Του Αλέξανδρου Ρωμανού Λιζάρδου

Στο νέο Spiderman με υπότιτλο No way Home αρχίζει το χάος του απλού θεατή και ο απόλυτος λαβύρινθος απόλαυσης του μύστη των πολύ-συμπάντων του υπερ-ήρωα. Στη νέα πολύ-αναμενόμενη ταινία που πρόσφατα κυκλοφόρησε το τρέιλερ της, η διαγραφή μνήμης της ταυτότητας του αραχνο-ήρωα πλησιάζει αφού ο Doctor Strange καλείται να διαγράψει μνήμες. Λέτε οι φήμες να επιβεβαιωθούν και έτσι Τόμπι Μαγκουάιρ, Άντριου Γκάρφιλντ και Τομ Χόλαντ να μας χαώσουν στο σύμπαν τους;

Μέχρι πριν λίγες μέρες αυτό το σενάριο ενδυνάμωνε τις επιθυμίες των φανατισμένων που ύφαιναν τον ιστό τους για ακόμα περισσότερη πολυδιάστατη περιπέτεια· η δήλωση όμως του Άντριου Γκάρφιλντ στην πρεμιέρα της ταινίας Tick, Tick… Boom! στο οποίο πρωταγωνιστεί, τάραξαν το δεδηλωμένο απροσδόκητο «Όχι δεν θα παίξω» δήλωσε, αφήνοντας μας όλους με ένα τρέιλερ που δεν λέει πολλά, αλλά υπόσχεται αρκετά… Στις 16 Δεκεμβρίου, 9 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, οι φαν θα πάρουν το δώρο τους, δηλαδή απαντήσεις… Ήδη από την επόμενη μέρα περιμένουμε το τουίτερ να πάρει φωτιά με haters και addicted fans να τσακώνονται σε μια μάχη που θα είναι ίσως ισάξια δυνατή με την ίδια την ταινία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Doctor Octopus και Green Goblin, με τους Άλφρεντ Μολίνα και Γουίλεμ Νταφόε θα επιστρέφουν για να ενσαρκώσουν τους ρόλους τους, όπως και ο Ηλέκτρο.

Τί όμως σημαίνει το multi-universe για τον μη μύστη; Σαφέστατα ότι οι πρωτότυπες ιδέες έχουν στερέψει. Επίσης ότι το κοινό αρέσκεται σε ιστορίες που έχουν τη δομή σειρών. Επίσης ότι το παλιό υμνεί το νέο και συμπορεύονται. Το πιο ουσιαστικό είναι ότι ελλείψει πρωτότυπων ιδεών και της επιθετικής πολιτικής της πολιτικής της Disney με τη Marvel, ο πραγματικός πόλεμος για τη μοναδική εναπομείνασα στη μάχη εταιρία, μόλις άρχισε και δεν θα είναι αθώα ακόμα και αν επιτύχει το crowd pleasing.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος