Ο Σπάιντερ-Μαν αποχωρεί… με χορευτικές κινήσεις, αλά Φρεντ Ασταίρ

Ο Tom Holland, στην ηλικία των 25, που ο μέσος άνθρωπος ψάχνει για δουλειά, αποφασίζει να «κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική». Όχι, δεν κουράστηκε να πετάει ψηφιακά από τη μία κορυφή ουρανοξύστη στην άλλη, λέει απλά ότι ίσως είναι καιρός για μια «γυναίκα-αράχνη» και για αυτό, σαν κύριος που είναι, πάει στην πάντα όσο η αραχνομανία χτυπάει κόκκινο για να ευεργετηθούν εξίσου και τα δύο φύλα/εκπρόσωποι στον χώρο των ταινιών δράσης.

«Κάναμε στη σειρά τρεις ταινίες, [με διαφορετικούς Spider-Μan στους ρόλους και] ήμασταν όλοι ίδιοι. Θα ήταν ωραίο να δούμε κάτι διαφορετικό».

Ο Σπάιντερ-Μαν αποχωρεί… με χορευτικές κινήσεις, αλά Φρεντ Ασταίρ

Ο ηθοποιός του Spider-Man Tom Holland επιθυμεί ένα διάλειμμα από την υποκριτική αφού αισθάνεται έτοιμος να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και να ασχοληθεί με ανεξάρτητες παραγωγές, εκτός της υπερ-βιομηχανίας θεάματος.

Στη συνέντευξη του στο People ανέφερε, «Έχω περάσει τα τελευταία έξι χρόνια επικεντρωμένος στην καριέρα μου. Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα και να επικεντρωθώ στο να δημιουργήσω οικογένεια και να καταλάβω τι θέλω να κάνω έξω από αυτόν τον κόσμο».

Πρόσθεσε ότι είναι ενθουσιασμένος που μια μέρα θα γίνει πατέρας. Συμπλήρωσε επίσης ότι σε περίπτωση που δεν ήταν ηθοποιός, θα ήθελε να γίνει δάσκαλος.

Η τελευταία ταινία του Holland, το «Spider-Man: No Way Home», παραμένει στις κινηματογραφικές αίθουσες χαρίζοντας σε εκείνον, αλλά και το στούντιο, μεγάλα κέρδη. Ο Holland, αν και παραδέχτηκε ότι μάλλον ήρθε η ώρα να κρεμάσει την αραχνοστολή του, δήλωσε ευγνωμοσύνη στα στούντιο που έκαναν αυτό τον ήρωα πραγματικότητα. «Δεν θέλω να αποχαιρετήσω τον Spider-Man (…) αλλά αισθάνομαι ότι μπορεί να πρέπει να πούμε αντίο» γιατί «δεν θέλω να είμαι η αιτία που ο επόμενος νέος ηθοποιός, εξαιτίας μου, δεν θα πάρει έναν [τόσο μεγάλο] ρόλο».

Ο Σπάιντερ-Μαν αποχωρεί… με χορευτικές κινήσεις, αλά Φρεντ Ασταίρ
@ Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Holland ελπίζει να δει το franchise του Spider-Man να γίνεται περισσότερο διαφοροποιημένο σε σχέση με το ποιος παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. «Ίσως κάπου να υπάρχει μια Spider-Gwen ή μια Spider-Woman», είπε.

Το διάλειμμα από την υποκριτική βέβαια, ίσως έρθει λίγο αργότερα μέσα στον χρόνο αφού, ο Holland πρωταγωνιστεί στην ταινία «Uncharted» δίπλα στον Μάρκυ-Μαρκ (κατά κόσμο Mark Wahlberg) τον Φεβρουάριο του 2022.

Και μετά από αυτό μάλλον έρχεται μια πιο δελεαστική μεταμόρφωση, αφού θα υποδυθεί τον Fred Astaire σε μια βιογραφική ταινία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος