Χωρίς τον Mendes o επόμενος James Bond

Δεν θα είναι, όπως ο ίδιος δήλωσε, σκηνοθέτης για τις επόμενες ταινίες του κινηματογραφικού ήρωα James Bond, ο Sam Mendes, μετά και από την πληροφορία για την απόφαση του ηθοποιού Daniel Craig να μην πρωταγωνιστήσει σε επόμενη ταινία με θέμα τις περιπέτειες του Βρετανού μυστικού πράκτορα, ο οποίος «γεννήθηκε» αρχικά ως κεντρικός χαρακτήρας της σειράς βιβλίων που έγραψε ο Ian Fleming.

«Ήταν μία απίστευτη περιπέτεια, μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο», δήλωσε ο Mendes συμπληρώνοντας: «νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει κάποιος άλλος»…

Ο Mendes αποκάλυψε τα σχέδια του μιλώντας στο φεστιβάλ λογοτεχνίας που έγινε στην Ουαλία, λέγοντας ότι ο επόμενος σκηνοθέτης θα πρέπει να προέλθει από «απροσδόκητη κατεύθυνση».

«Είμαι ένας αφηγητής και στο τέλος της ημέρας θέλω να λέω καινούργιες ιστορίες με νέους χαρακτήρες», ανέφερε ο σκηνοθέτης που διευκρίνισε ότι τώρα θέλει να δουλέψει πάνω σε μια φρέσκια ιδέα.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του Craig σε νέες περιπέτειες του Bond πάντως, ο Mendes δεν επιβεβαίωσε το αν θα απέχει πράγματι ή όχι ο Άγγλος ηθοποιός από το cast της ταινίας που πρόκειται να είναι η επόμενη της σειράς.

Σε ό,τι αφορά τους Tom Hiddleston και τον Idris Elba, που είναι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν τον ρόλο του Βond, ο Mendes είπε ότι και οι δύο είναι δημοφιλείς αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί από την παραγωγό της κινηματογραφικής σειράς Barbara Broccoli.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος