Νέο ντοκιμαντέρ του Μάικλ Μουρ για τον Ντόναλντ Τραμπ

Ένα ντοκιμαντέρ για τον Ντόναλντ Τραμπ με τίτλο “Fahrenheit 11/9” -το οποίο παραπέμπει σε ένα από τα προηγούμενά του, το “Fahrenheit 9/11”, και στην ημέρα της 9ης Νοεμβρίου 2016 (σύμφωνα πάντα με τον Αμερικάνικο τρόπο γραφής ημερομηνίας και μήνα) που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τελευταίων προεδρικών εκλογών- ετοιμάζει ο Αμερικάνος σκηνοθέτης, Μάικλ Μουρ.

“Παρά τις αποκαλύψεις, αυτός παραμένει αμετακίνητος. Τα γεγονότα, η πραγματικότητα… τίποτα δεν τον αγγίζει. Ακόμη κι όταν αυτοτραυματίζεται, σηκώνεται την επομένη το πρωί και συνεχίζει να γράφει στο Twitter…”, δήλωσε στο Variety ο Μάικλ Μουρ αναφερόμενος στον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά και στο ντοκιμαντέρ που ο ίδιος ο σκηνοθέτης ετοιμάζει.

Χαρακτηριστικά, ο Μουρ δήλωσε στο λογαριασμό του στο Twitter: “Ναι, ετοιμάζω ένα φιλμ για να βγούμε από αυτό το χάλι”.

Σύμφωνα με το Variety, οι παραγωγοί Μπομπ και Χάρβεϊ Γουάινστιν απέκτησαν τα παγκόσμια δικαιώματα της ταινίας μέσω μιας από τις εταιρίες τους, της Fellowship Adventure Group, που είχε επίσης κάνει την παραγωγή του ντοκιμαντέρ για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου “Fahrenheit 9/11”.

Ο Μάικλ Μουρ, με τις αριστερές πολιτικές του πεποιθήσεις επεδίωξε να κινητοποιήσει την κοινή γνώμη εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ ήταν από τους ελάχιστους που προέβλεπαν πιθανή την εκλογή του 70χρονου ρεπουμπλικάνου.

Στα τέλη Ιουλίου, ο 60χρονος σκηνοθέτης θα κάνει το ντεμπούτο του στο σανίδι του Belasco Theatre στη Νέα Υόρκη με μια παράσταση- διαμαρτυρία κατά του Τραμπ.

Σχετική είδηση: Ο Μάικλ Μουρ ανεβάζει κωμωδία με θέμα τον Τραμπ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος