Ο Τζέιμς Κόρντεν, παρουσιαστής των βραβείων Grammy για το 2017

Όπως ανακοινώθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ο οικοδεσπότης των βραβείων Grammy για το 2017 θα είναι πολυβραβευμένος ηθοποιός (βραβείο Tony, BAFTA κ.α) Τζέιμς Κόρντεν.

Σε μέρος της εκπομπής του, γνωστό ως Carpool Karaoke, ο παρουσιαστής τραγουδάει μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με ηθοποιούς και άλλες διασημότητες.

Τα 59α ετήσια βραβεία Grammy θα μεταδοθούν ζωντανά από το Staples Center Ε.Α, στο Los Angeles, την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου. Οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου.

Ο πρόεδρος της Αμερικανικής Ακαδημίας δισκογραφίας, Νιλ Πόρτνοου, αιτιολογώντας την επιλογή του Κόρντεν ως παρουσιαστή των βραβείων Grammy, δήλωσε: «Χάρη στο «Carpool Karaoke» έχουμε απολαύσει όλοι απίστευτες διαδρομές με τον Τζέιμς και η Ακαδημία της Δισκογραφίας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που καλωσορίζει το πάθος και τον ενθουσιασμό του για τη μουσική, τόσο ως διασκεδαστή όσο και ως θαυμαστή στη σκηνή των Grammy στις 12 Φεβρουαρίου του 2017».

Από την πλευρά του, ο Κόρντεν δήλωσε ότι «είναι τιμή που θα είμαι ο οικοδεσπότης των επόμενων Grammy. Είναι το μεγαλύτερο και πιο διάσημο μουσικό σόου και νιώθω απίστευτα τυχερός που θα αποτελέσω μέρος αυτής της απίστευτης βραδιάς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος