Βόλος: Σήμερα η κατάθεση της Θ. Στάχτου στον Πταισματοδίκη για μήνυση εναντίον της

Σήμερα καταθέτει στον Πταισματοδίκη Βόλου η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας, Θάλεια Στάχτου έπειτα από τη μηνυτήρια αναφορά δέκα συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου, με προεξάρχοντα τον αναπληρωτή του έκπτωτου Δημάρχου Θ. Θεοδώρου.  Η μήνυση αυτή έρχεται σε συνέχεια της παραπομπής της σε πειθαρχική δίωξη. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τη 1.00 το μεσημέρι. Πρόσκληση για στήριξη στη Θάλεια Στάχτου έχουναπευθύνει πολλές πολιτικές κινήσεις ενώ οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου με απόφαση του Συλλόγου θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις  12.30 έως και 3.00 το μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις τρεις πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες, ενώ θα  δώσουν δυναμικό παρών στις 13.00 έξω από τα Δικαστήρια Βόλου. Στο μεταξύ σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλος αναφέρει ότι εργαζόμενοι κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν “bullying”  από την κ. Στάχτου για να συμμετέχουν στη στάση εργασίας, κάτι που η ίδια βέβαια διέψευσε.

Η ανακοίνωση του Δήμου

Έξω από κάθε λογική και αποδεκτή πρακτική βρίσκονται πλέον οι ενέργειες της πανικόβλητης συνδικαλίστριας Θάλειας Στάχτου, για την οποία εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου καταγγέλλουν ότι προχώρησε σε “bullying” εναντίον τους προκειμένου να μετάσχουν στη στάση εργασίας, ως συμπαράσταση στις δήθεν διώξεις που η ίδια ισχυρίζεται ότι υφίσταται από τη Δημοτική Αρχή.

Είναι προφανές ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απόλυτα καταδικαστέες και φυσικά θα πρέπει να ελεγχθούν από τα αρμόδια όργανα, αφού παραβιάζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, προσβάλλουν βάναυσα την προσωπικότητά τους και τους στερούν τη δυνατότητα απερίσπαστοι να επιτελούν το καθήκον τους, που είναι απέναντι στην κοινωνία  και όχι απέναντι σε κάθε κομματικό ή συνδικαλιστικό δερβέναγα.

Καλούμε την κ. Στάχτου να συνέλθει και να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα, συμπεριφερόμενη όπως αρμόζει στο αξίωμα που της εμπιστεύτηκαν  οι συνάδελφοι της. Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα προσέλθει για να εκθέσει τις απόψεις της και όχι ενώπιον εκτελεστικού αποσπάσματος. Προς τι, λοιπό, τέτοιος φόβος και πανικός;  Δεν έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και φοβάται ή μήπως γνωρίζει τι έχει κάνει και επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα επηρεασμού της, πράμα επίσης ανεπίτρεπτο για μια αγωνίστρια της Δημοκρατίας και της νομιμότητας, όπως τουλάχιστον η ίδια (όχι με ιδιαίτερη μετριοφροσύνη είναι η αλήθεια) αυτοπροβάλλεται;

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος