Στις 15 Απριλίου η δίκη για το “Koriopolis”

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για τα στημένα παιχνίδια, καθώς κάποιοι από τους 85 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων είναι και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, έλαβαν κλητήριο θέσπισμα. Η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί αρχές του καλοκαιριού. Ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί ο χώρος εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς οι κατηγορούμενοι με τους δικηγόρους τους ξεπερνούν τα 160 άτομα. Το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει το ενδεχόμενο η δίκη να διεξαχθεί σε μια αίθουσα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Υπενθυμίζεται ότι με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών παραπέμφθηκαν σε δίκη για τα στημένα του ’11 παράγοντες και στελέχη ΠΑΕ, προπονητές, ποδοσφαιριστές, μάνατζερ, bookmaker και παίκτες του στοιχήματος.

Μεταξύ αυτών που θα καθίσουν στο εδώλιο είναι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης, Γιάννης Κομπότης, Γιώργος Μποροβήλος, Δημήτρης Μπάκος, Δημήτρης Τζελέπης, Νίκος Παντέλης, Άγγελος Τραυλός, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κώστας Μενδρινός. Το δικαστικό συμβούλιο σταμάτησε την ποινική δίωξη εις βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος