Συσκέψεις για το συλλαλητήριο των τριών χρόνων από τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Σε εξέλιξη βρίσκονται δραστηριότητες προετοιμασίας των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, σε συνδυασμό με τη συνέχιση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Ήδη έχει ανακοινωθεί συλλαλητήριο για το Σάβαβτο 17 Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι, αλλά και δραστηριότες για όλο το τριήμερο 17-18-19/9 και την Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ αναμένεται να συζητήσει το θέμα της συμμετοχής της, σε σχετική σύσκεψη.

Παράλληλα το συνδικάτο μετάλλου του Περάματος σήμερα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο του Πειραιά, πραγματοποιεί σύσκεψη συνδικαλιστών. Υπενθυμίζετα ότι μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις για τη δολοφονία του Π. Φύσσα, σειρά έχει η υπόθεση της επίθεσης στους Αιγύπτιους Ψαράδες και στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, όπου χτυπήθηκαν μεταλλεργάτες συνδικαλιστές.

Το θέμα των εκδηλώσεων στο Κερατσίνι έχει μπει στην ατζέντα των Δήμων της περιοχής, καθώς και δημοτικών κινήσεων.

Επίσης η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας “καλεί τα εργατικά σωματεία,τα σωματεία  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους φορείς και τις συλλογικότητες Κοινωνικού-Αλληλέγγυου και Πολιτιστικού προσανατολισμού, κάθε  αντιφασίστα πολίτη,την φοιτητική και μαθητική νεολαία σε σύσκεψη για το  5ο Αντιφασιστικό φεστιβάλ την Τετάρτη 31 Αυγούστου 8 μμ στο εργατικό κέντρο (3ος όροφος)”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος