Θλάση α΄βαθμού ο Σοϊλέδης, χάνει το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Μάνταλος

Θλάση α’ βαθμού υπέστη στον δεξιό προσαγωγό ο Άρης Σοϊλέδης και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 εβδομάδες.

Ο 26χρονος αμυντικός υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο που έδειξε το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο προέκυψε με τον τραυματισμό του μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα με τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδας, την προηγούμενη Πέμπτη.

Ο Σοϊλέδης ξεκίνησε άμεσα θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Έλντερ Μπαρμπόσα που έχει κάκωση έσω πλαγίου στο γόνατο. Τα προβλήματα των «κιτρινόμαυρων» ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν σταματούν εκεί. Ο Μιγκέλ Κορδέρο, ο οποίος έχει διάταση στον δεξιό δικέφαλο ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης και είναι εκτός πλάνων για το μεγάλο ματς.

Εν τω μεταξύ, χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναθηναϊκό. Ο Γκουστάβο Πογέτ είχε μια δύσκολη απόφαση να πάρει καθώς ο «υπαρχηγός» της ομάδας συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και πρέπει να απουσιάσει από δύο ματς της προσεχούς τετράδας. Όσον αφορά το πρώτο, η επιλογή ήταν εύκολη καθώς «περίσσευε» το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (23η αγωνιστική). Ομως, ο Πογέτ έπρεπε να διαλέξει ένα ακόμα: είτε κάποιο από τα μεγάλα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ή το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Όμως, για το τελευταίο ματς έχουν ήδη δηλωθεί να εκτίσουν ποινή οι Αραβίδης, Γκάλο. Ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό τα προβλήματα είναι ήδη αρκετά κι έτσι πάρθηκε η απόφαση να λείψει ο Μάνταλος από τον αγώνα με τους «πράσινους» στις 28 Φεβρουαρίου, στο ΟΑΚΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος