Μαγνησία: Έγκλημα με κίνητρο την ερωτικη αντιζηλία στη Ζαγορά

‘Εγκλημα με κίνητρο την ερωτική αντιζηλία διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην Ζαγορά Πηλίου. Θύμα ο 61χρονος Λ.Μ. αγρότης και δράστης ο 50χρονος συγχωριανός του, Γ.Β. επίσης αγρότης, ο οποίος μετά τη διάπραξη του εγκλήματος κατάπιε φυτοφάρμακο και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου. Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται επίσης, η “πέτρα” του ερωτικού σκανδάλου, Ι.Ρ., την οποία ο δράστης πυροβόλησε επίσης, και την τραυμάτισε ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη διατηρούσε παλιότερα δεσμό με τον 50χρονο, με τον οποίο χώρισε και σύναψε σχέση με το 61χρονο θύμα. Γύρω στις 10 χθες βράδυ, ο δράστης μετέβη σε αποθήκη της οικία του 61χρονου, όπου βρισκόταν ο ίδιος και η 36χρονη. Πυροβόλησε εναντίον τους, με κυνηγετικό όπλο τρεις φορές, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 61χρονο στην κοιλιακή χώρα και το χέρι, ενώ την 36χρονη στο δεξί χέρι. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου προκάλεσε στους παθόντες χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Το ζευγάρι διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου λίγο αργότερα ο 61χρονος κατέληξε, ενώ η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 50χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί  από αστυνομικούς του Α.Τ. Περιφέρειας Βόλου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας. Κατά δήλωσή του, προέβη στην κατάποση φυτοφαρμάκων για αυτό και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος