Βελλίδης και με τη βούλα στον ΠΑΟΚ

O Μάρκος Βελλίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, μετά και την επίτευξη της οριστικής συμφωνίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ για την μεταγραφή του τελευταίου από την ομάδα των Ιωαννίνων στον ΠΑΟΚ.

Στην τελική συζήτηση μεταξύ των τριών πλευρών αποφασίστηκε η μεταγραφή του Καστοριανού τερματοφύλακα με συμβόλαιο 2,5 ετών από τον ΠΑΣ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το «παρών» έδωσαν ο Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ κ. Άρνεσεν και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣ Δημήτρης Νιαρχάκος.

Ο Βελλίδης είναι γεννημένος στις 4 Απριλίου 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο του 2005. Την περίοδο 2006-07, παραχωρήθηκε ως δανεικός στο Κορωπί όπου συμμετείχε σε 17 αγώνες και την επόμενη επίσης ως δανεικός στον Διαγόρα Ρόδου έχοντας 36 συμμετοχές. Το 2008, ο Διαγόρας απέκτησε τον Βελλίδη ως ελεύθερο από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο έκανε 55 ακόμη (91 συνολικά) εμφανίσεις πρωταθλήματος. Οι πολλές καλές του εμφανίσεις στον Διαγόρα ανταμείφθηκαν όταν στις 15 Ιουνίου 2010 υπέγραψε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Στους Θεσσαλονικείς παρέμεινε τρία συνολικά χρόνια, τα δύο εκ των οποίων ως βασικός (έπειτα από την αποχώρηση του Μιχάλη Σηφάκη), συμμετέχοντας σε 48 αγώνες πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα που καθιερώθηκε αμέσως ως ο βασικός τερματοφύλακας του ηπειρώτικου συλλόγου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος