Βόλος: Διανομή κοτόπουλων σε ωφελούμενους του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η πρώτη διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Υπάλληλοι του Δήμου με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Τρ. Γκογκινούδη, ειδοποίησαν τηλεφωνικά τους ωφελούμενους να προσέλθουν στο αμαξοστάσιο του Δήμου για την παραλαβή νωπών κοτόπουλων, επιδεικνύοντας την ταυτότητα, το διαβατήριο ή τη σχετική εξουσιοδότηση στους υπευθύνους. Η διανομή διεξήχθη ομαλά και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Σύντομα αναμένεται η παραλαβή και η διανομή σε είδη παντοπωλείου όπως όσπρια, ζυμαρικά, γάλα, ζάχαρη, βρεφικές κρέμες και είδη καθαριότητας και είδη υγιεινής τις προσεχείς εβδομάδες. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν εκ νέου.

Παρά τις μεγάλες καθυστερήσεις του προγράμματος και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, συνεπής στις προεκλογικές δεσμεύσεις του, κάνει αγώνα δρόμου μέσα στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας να μην αφήσει να πάει χαμένο κανένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Όχι ότι αυτό αποτελεί πανάκεια, μπορεί όμως να απαλύνει τον πόνο και την ανέχεια των φτωχών οικογενειών  και συμπολιτών μας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος