Βόλος: Δημοπρασία για τη μίσθωση του “Πηλέα” στα Χάνια Πηλίου

Τους όρους της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ξενοδοχειακού Συγκροτήματος «Πηλέας» που βρίσκεται στα Χάνια Πηλίου, καλείται να εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Βόλου που συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη στη μία το μεσημέρι.  Το προηγούμενο συμφωνητικό μίσθωσης έληξε στις 15 Δεκεμβρίου του 2014. Σύμφωνα με τους όρους  που προτείνονται, η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε εννιά χρόνια ενώ ο μισθωτής δεν απαλλάσσεται της πληρωμής του μισθώματος εάν δεν το χρησιμοποιεί χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου. Το ελάχιστον μίσθιο για ένα χρόνο ορίζεται σε 10.000 ευρώ, ήτοι 833,33 ευρώ το μήνα, το οποίο θα αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο ανάλογα με το ύψος του ετήσιου πληθωρισμού.

Επίσης η οικονομική επιτροπή καλείται να καταρτίσει τους όρους και τη σύνταξη της διακήρυξης για την κατασκευή της πεζογέφυρας στον Κραυσίνδωνα κοντά στην οδό Αγίου Γεωργίου, προϋπολογισμού 77.000 ευρώ. Επιπλέον  η επιτροπή θα καταργίσει τους όρους διακήρυξης του έργου «Έργα πυροπροστασίας 2016», προϋπολογισμού 90.000 ευρώ, όπως και του έργου «αποκατάστασης ζημιών δικτύων δημοτικού φωτισμού για το 2016, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ και επέκτασης δημοτικού φωτισμού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Τέλος η επιτροπή καλείται να εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής 4.511 ευρώ για την έκδοση παραβόλων ΚΤΕΟ, καθώς υπάρχει άμεση ανάγκη τεχνικού ελέγχου των οχημάτων του Δήμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος