Βόλος: Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν για τον “Ιππόκαμπο”

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή (μικρών και μεγάλων) πραγματοποιήθηκαν σήμερα (1η Νοεμβρίου) το πρωί, στην παραλία του Βόλου, οι αγώνες σκυταλοδρομίας δρόμου 4χ2000μ. και 2χ4000μ., με την επωνυμία “Volos Street Relays 2015” μέσω των οποίων έγινε μια σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης και στήριξης του Σωματείου ΑμΕΑ “Ιππόκαμπος”. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία του Δήμου Βόλου με τον Ερμή 1877, αθλητικά σωματεία και συλλόγους δρομέων της Μαγνησίας.

Οι αγώνες του Βόλου ήταν ο τελευταίος σταθμός για το 2015 της πανελλαδικής σειράςαγώνων δρόμου ΒίκοςRelays και ανάμεσά στους συμμετέχοντες ήταν και τρεις κορυφαίοι αθλητές, τρεις μεγάλες προσωπικότητες του βολιώτικου αθλητισμού.

Πρόκειται για τον Νίκο Σκιαθίτη, χάλκινο Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, τον Στέργιο Παπαχρήστο, παγκόσμιο πρωταθλητή στην κωπηλασία και την Ελευθερία Φτούλη, με χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης το 2006 και πολλές άλλες διακρίσεις, μεταξύ αυτών και 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος