Βόλος: Ο Γ. Καρεκλίδης απάντησε στις καταγγελίες Μπέου-Αύριο καταθέτει και αγωγή σε βάρος του

Αγωγή σε βάρος του εν αργία δημάρχου Αχ. Μπέου, ζητώντας ένα μεγάλο ποσό ως αποζημίωση, θα καταθέσει αύριο ο Γ. Καρεκλίδης, ενώ σε σημερινή συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ότι ο Αχ. Μπέος του έστειλε τον πατέρα του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών “για να τα βρουν” και εκείνος αρνήθηκε. Επιπλέον τόνισε ότι ο Αχ. Μπέος δεν κατέθεσε κανένα φάκελο στην Εισαγγελία εναντίον του όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής, καθώς δεν είχε απολύτως τίποτα ως απόδειξη για τις συναλλαγές του κ. Καρεκλίδη με εργολάβους και πολιτικούς, αλλά μόνο “ένα απλό κουρελόχαρτο”. Επιπλέον επισήμανε ότι η αστυνομία προέβη στη σύλληψη του Αχ. Μπέου μετά από δύο δικές του μηνύσεις, αλλά αντί να τον βάλουν στο περιπολικό, τον περίμεναν να τελειώσει την “τσιπουροκατάνυξη” χθες Κυριακή και τον συνόδευσαν στον εισαγγελέα που όρισε ρητή δικάσιμο.

Σήμερα ο κ. Καρεκλίδης με το δικηγόρο του επισκέφθηκε  τον εισαγγελέα και του “παραπονέθηκε” για τη ρητή δικάσιμο, διότι όπως είπε ” θα έπρεπε η δίκη να γίνει γρήγορα,  γιατί πως αλλιώς θα  ξεπλυθεί η λάσπη που έχει ρίξει αυτό το άτομο εναντίον μου”;

 Ο κ. Καρεκλίδης επισήμανε ότι αν ήταν λαμόγιο και απατεώνας όπως ισχυρίζεται ο Α. Μπέος θα είχε καταθέσεις στις τράπεζες και περιουσία. Ανέφερε ότι πούλησε το 2005 την εφημερίδα “Πρώτη” για να πληρώσει τότε την εφορία και  ακόμη δεν έχει πάρει τα χρήματά του. “Την αγόρασαν, την έκλεισαν και έκαναν τον “Ταχυδρόμο” και ακόμη μου χρωστά ο τότε ιδιοκτήτης χρήματα” επισήμανε, όπως και ότι οφείλει 800.000 στην εφορία και ότι το μόνο ακίνητο που έχει στο όνομά του είναι προσημειώμενο και βγαίνει σε λίγο καιρό σε πλειστηριασμό.

Τόνισε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του για συναλλαγές του με εργολάβους του Περιφερειακού.”Ας τα παρουσιάσει ο Αχ. Μπέος και θα πάρει την απάντησή του” επισήμανε, ενώ τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να σπιλώνεται ο φίλος του Θ. Κουντουράς ότι “τάχα είχαμε δοσοληψίες και μάλιστα με δημοτικό χρήμα. Την περίοδο στην οποία αναφέρεται ο κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης Αχ. Μπέος, ο κ. Κουντουράς ήταν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Απλά ο ένας εξυπηρετούσε επιχειρηματικά τον άλλο” τόνισε.

Εκτίμησε ότι ο Αχ. Μπέος το μόνο που θέλει, είναι να αποδείξει ότι όλοι είναι σαν αυτόν. “Στις 15 Απριλίου θα δώσει εξηγήσεις για τέσσερα κακουργήματα και στις 22 Απριλίου είναι κατηγορούμενος μετά από αγωγή που κατέθεσα για όσα είπε σε βάρος μου σε τηλεοπτικό σταθμό. Στις δίκες που ήμασταν μέχρι τώρα αντίδικοι, το σκορ είναι 3-0 υπέρ μας και ξέρει ότι τον περιμένουν και άλλες πολλές ήττες», είπε ο Γ. Καρεκλίδης και ανακοίνωσε ότι αύριο θα καταθέσει και νέα αγωγή εναντίον του Αχ. Μπέου, ζητώντας ως αποζημίωση ένα σεβαστό ποσό, “ώστε να καταλάβει ότι σε αυτή την πόλη δεν παίζουμε”.

Τέλος ανέφερε ότι πριν ενάμιση μήνα ο Αχ. Μπέος έστειλε στο γραφείο του τον Δ. Σταυρίδη, πατέρα του αντιδημάρχου Θ. Σταυρίδη ως διαμεσολαβητή, “για να τα βρούμε, επειδή γνωρίζει ότι θα χάσει για άλλη μια φορά. Του απάντησα ότι δεν έχω καμία δουλειά να συναντηθώ μαζί του. Για όλα αυτά έχω μάρτυρες” επισήμανε.

Δήλωση Δημήτρη Σταυρίδη 

Με αφορμή τους ισχυρισμούς του Γιώργου Καρεκλιδη ότι δήθεν πραγματοποίησα μεσολαβητική επαφή μαζί του για λογαριασμό του Δημάρχου Βόλου κ Αχ. Μπέου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Οι όποιες μεταξύ μας συναντήσεις και συζητήσεις αναφέρονται στις σχέσεις που υπήρχαν από χρόνια και δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με όσα ισχυρίζεται για προφανείς λόγους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος