Βόλος: Πεδίο μάχης το Δ.Σ. Βόλου για το σχέδιο της Αγίας Παρασκευής

Σκληρές επικρίσεις δέχθηκε η επικεφαλής της παράταξης “Επιλογή Ευθύνης” Νατάσσα Οικονόμου από τον δήμαρχο Θ. Θεοδώρου και τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γ. Μουλά, με αφορμή επερώτηση που κατέθεσε η παράταξή της για το σχέδιο πόλης της Αγ. Παρασκευής. Ο κ. Μουλάς τοποθετούμενος είπε ότι αρχικά σκέφθηκε να επιστρέψει την επερώτηση ως απαράδεκτη γιατί της ασκείται κακόβουλη κριτική για ένα θέμα που αφορά την κεντρική εξουσία. Ο δήμαρχος Θ. Θεοδώρου επισήμανε ότι ο λαϊκισμός έχει και όρια και παρατήρησε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή θα μπορούσε να έχει λύσει το θέμα από το 1999.  «Σταματήστε να κάνετε λαϊκισμό. Μην πανικοβάλετε τους κατοίκους, για θέμα που δεν λύσατε», της είπε.

Ο Γ. Μουλάς τόνισε ότι ο πρώην δήμαρχος Αλ. Βούλγαρης ήταν Γ.Γ. του ΥΠΕΧΩΔΕ που έλυνε και έδενε και μπορούσε να δώσει λύση, αλλά δεν το έκανε. «Επειδή είστε αντιπολίτευση μπήκατε στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ και γίνατε παρθένες; Βρίσκεται θέματα που δεν είναι θέμα της Δημοτικής Αρχής και δημιουργείτε θέματα, παραπληροφορώντας τους κατοίκους», δήλωσε.

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης τόνισε ότι η κα Οικονόμου έχασε την ψυχραιμία της, όμως τόνισε η δημοτική αρχή είναι αυτή που και αυτή τη φορά θα “λύσει όλες τις καυτές πατάτες”.   «Για σας έλεγαν στη συγκέντρωση οι κάτοικοι», είπε προς τον κ. Σταυρίδη η Νατάσσα Οικονόμου, μεταφέροντας όσα λέχθηκαν στη συνέλευση κατοίκων της Αγ. Παρασκευής. «Μ’ αυτά που δήλωσε ο αντιδήμαρχος, προκύπτει ότι είναι θέμα του Δ.Σ.», είπε απαντώντας στον Γ. Μουλά.  Ο κ. Σταυρίδης επισήμανε ότι έχει γίνει μείωση αντικειμενικών αξιών και είχε δίκιο η δημοτική αρχή που είχε αποφασίσει να φέρει το θέμα προς συζήτηση το Φεβρουάριο του 2016.

Τέλος ο κ. Μουλάς ανέφερε ότι κάποια από τα ερωτήματα για το σχέδιο της Αγίας Παρασκευής αφορούν το αρμόδιο υπουργείο και εκεί να αναζητήσει απαντήσεις η παράταξη της κας Οικονόμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος