Βόλος: Συμβολικός αποκλεισμός της Διεύθυνσης Μεταφορών από εκπαιδευτές οδήγησης  

Σε δίωρο, συμβολικό αποκλεισμό της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Μαγνησίας προχώρησαν σήμερα (10:30 – 12:30) τα μέλη του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών του Νομού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα εξαιτίας της πολυήμερης απεργίας των εξεταστών οδήγησης. Οι εκπαιδευτές οδήγησης τάσσονται πάντως, στο πλευρό των εξεταστών, θεωρώντας δίκαιο το αίτημά τους για επανακαταβολή του επιδόματος εξετάσεων που λάμβαναν μέχρι πρότινος και ζητούν από την Πολιτεία να το ικανοποιήσει.

Βόλος: Συμβολικός αποκλεισμός της Διεύθυνσης Μεταφορών από εκπαιδευτές οδήγησης  

Το αίτημα προσκρούει στους … θεσμούς, οι οποίοι δεν εγκρίνουν το σχετικό κονδύλι, όπως δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών, κ. Γιώργος Κανάτας, ο οποίος πρόσθεσε ότι αυτή την στιγμή, ύστερα από 45 μέρες αποχής των υπαλλήλων από τις εξετάσεις, βρίσκονται σε αναμονή περίπου 600 άτομα που πρέπει να εξεταστούν ή να περάσουν από Δευτεροβάθμια Επιτροπή. Αυτό ταυτόχρονα σημαίνει βέβαια, ότι οι Σχολές Οδηγών δεν έχουν καθόλου έργο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εκπαιδευτών, κ. Γιαννουλάκη εξάλλου, στη Μαγνησία έχουν λήξει ήδη τέσσερα δελτία και σε μια εβδομάδα λήγουν άλλα τρία, που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι οδηγοί πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή με εξετάσεις στην οδήγηση και στα σήματα, καθώς και να πληρώσουν ξανά παράβολα και υποχρεωτικές ώρες μαθημάτων!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος