Βόλος: Σωρεία διαρρήξεων σε αυτοκίνητα είχε διαπράξει 30χρονος

Σωρεία διαρρήξεων σε αυτοκίνητα και όχι μόνο, μέσα σε διάστημα μία εβδομάδας, είχε διαπράξει ένας 30χρονος, τον οποίο συνέλαβε η Αστυνομία χθες στο Βόλο. Συγκεκριμένα ο 30χρονος είχε κάνει 27 διαρρήξεις αυτοκινήτων, μία κλοπή γυναικείας τσάντας και αποπειράθηκε να κλέψει μία αποθήκη.

Ειδικότερα, ο  30χρονος χθες το μεσημέρι αποπειράθηκε να διαρρήξει αποθήκη 62χρονου , όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο δράστης το τελευταίο επταήμερο προέβη στις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:

  • διέπραξε είκοσι επτά διαρρήξεις σε σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε συνολικά τα χρηματικά ποσά των 206 ευρώ και 300 δολαρίων Η.Π.Α., δύο κινητά τηλέφωνα, ένα σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού (GPS), μία κιθάρα, διάφορα προσωπικά έγγραφα και άλλα μικροαντικείμενα των ιδιοκτητών,
  • εισήλθε σε Ιερό Ναό και αφαίρεσε την τσάντα 67χρονης ημεδαπής που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, μία φωτογραφική μηχανή, μικρό χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος