Βόλος: Στ. Ξεκαλάκης: Προοδευτική λύση στα προβλήματα της κοινωνίας, το ΠΑΣΟΚ

Την προοδευτική λύση και απάντηση στα προβλήματα της κοινωνίας φιλοδοξεί να αποτελέσει το ΠΑΣΟΚ, ενόψει των νέων αδιεξόδων στα οποία βρίσκεται η χώρα και οι πολίτες της. Αυτό τόνισε ο γραμματέας του Κινήματος, κ. Στέφανος Ξεκαλάκης, κατά την ανοιχτή συνέλευση – συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (1η Νοεμβρίου), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βόλου.

Όπως είπε ο κ. Ξεκαλάκης, σε συνέχεια των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, το ΠΑΣΟΚ, μέσα και από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, κάνει ένα νέο ξεκίνημα, προσπαθώντας να επανασυνδεθεί με όλες τις τοπικές κοινωνίες και όλες τις κοινωνικές ομάδες που διαχρονικά το έχουν στηρίξει. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η επίσκεψή του στο Βόλο, προκειμένου να διαμορφωθεί από κοινού με τις κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις, ένας ενιαίος προγραμματικός λόγος, μια αξιόπιστη πρόταση και λύση, καθώς, όπως διαφαίνεται, τα πράγματα θα οδηγηθούν σύντομα, σε νέα αδιέξοδα.

Η συζήτηση αυτή, πρόκειται να καταλήξει στο προγραμματικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που αναμένεται να γίνει τον Μάιο του 2016.

Για την κυβέρνηση, ο κ. Ξεκαλάκης τόνισε πως σκιαμαχεί με τον εαυτό της, καθώς καθημερινά διαφαίνονται τα εσωτερικά της προβλήματα, ενώ οι πολίτες, μέρα με την μέρα, αντιλαμβάνονται πλέον, ποιος ήταν ο σχεδιασμός της. Παρόλα αυτά, δήλωσε πως θα ήταν απευκτέα και εξαιρετικά δυσμενής για την χώρα και τους πολίτες μια ενδεχόμενη πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Τέλος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως το κόμμα του έχει αναγνωρίσει τα λάθη του παρελθόντος, αλλά είναι ώρα πλέον, για το καλό του τόπου, να σταματήσει το αυτομαστίγωμα και πιάνοντας τον μίτο της σχέσης του με την κοινωνία από την αρχή, να διεκδικήσει την δυναμική επάνοδό του στην πολιτική σκηνή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος