Βόλος: Θλιβερές εικόνες κατέγραψε φιλοζωική οργάνωση από το Δημοτικό Καταφύγιο Ζώων

Εικόνες  – τουλάχιστον – θλιβερές, από το Δημοτικό Καταφύγιο Ζώων στις Γλαφυρές κατέγραψαν σήμερα, μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου, τις οποίες ανάρτησαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσής τους, καταγγέλλοντας μάλιστα, ότι δέχονται απειλές για το γεγονός ότι εισήλθαν στο χώρο και φωτογράφισαν τα ζώα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της  Φιλοζωικής Ομάδας,  μέλη της ανέβηκαν σήμερα, στο δημοτικό καταφύγιο στις Γλαφυρές επειδή ξεκίνησε ξανά η παράνομη – όπως την χαρακτηρίζουν – περισυλλογή των αδέσποτων.

«Μία φρίκη παντού,  πεθαμένα από την πείνα, μέσα στα κλουβιά να τα τρώνε τα σκουλήκια και οι μύγες, ένα σκυλί με καρκίνο να αργοσβήνει αβοήθητο, όλα σε ακραίο υποσιτισμό, θέμα λίγων ημερών να πεθάνουν κι’ αυτά…..κουτάβια νεκρά στον περιφραγμένο χώρο να λιώνουν και να μην τα μαζεύουν καν. Όλος ο χώρος να μυρίζει πτώματα ζώων, πολλά άρρωστα και με πληγές. Καταλαβαίνετε ότι τα γεμάτα ακαθαρσίες κλουβιά είναι το λιγότερο….» τονίζει η Φιλοζωική Ομάδα, στην ανάρτησή της, η οποία συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες και μέσω της οποίας γίνεται επίσης, έκκληση προς τον κόσμο, να  ενωθούν όλοι μαζί «για να σταματήσουν αυτή την κόλαση, να σταματήσουν την παράνομη περισυλλογή και να σώσουν όλα αυτά τα πλάσματα, όσο είναι ακόμα στη ζωή»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος