Βόλος:Αιμοδοσία από το Δικηγορικό Σύλλογο και το Σύλλογο Δικαστικών υπαλλήλων

Αιμοδοσία, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος με τη διακριτική επωνυμία «ΘΕΜΙΣ ΖΩΗ» που δημιουργήθηκε το 2014, πραγματοποιούν ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Βόλου με την παρουσία κινητής μονάδας αιμοληψίας στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου αύριο από ώρα 9π.μ. μέχρι 13.
Οι κατά καιρούς εκκλήσεις για χορήγηση αίματος σε δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους που είχαν ανάγκη μετάγγισης, κατέστησαν επιτακτική τη δημιουργία τράπεζας αίματος. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η άμεση διάθεση αίματος, χωρίς κανείς ν΄ αγωνιά για το πού και το πώς θα το βρει. Οι δικηγόροι και οι δικαστικοί υπάλληλοι, άτομα ευαισθητοποιημένα , γνωρίζουν ότι η αιμοδοσία είναι πράξη ευαισθησίας, πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης. Ότι δίνει την ικανοποίηση της προσφοράς ωφελώντας τον ίδιο τον οργανισμό μας.
Υπενθυμίζουμε ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει αιμοδότης, εφ’ όσον είναι υγιής κι έχει ηλικία 18-64 ετών, δίνοντας, αν θέλει, αίμα μέχρι και 3 φορές το χρόνο εφοδιαζόμενος με ταυτότητα αιμοδότη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος