Η σειρά σου στις 8 – «Το πατρικό μου» στην ΕΡΤ2

Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, και κάθε μέρα στις 20:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 στο πλαίσιο της ζώνης «Η σειρά σου στις 8», θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν σε  -πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- τη συναρπαστική δραματική-πολιτική σειρά εποχής «Το πατρικό μου» (My Father’s House/Aitaren Etxea).

Η σειρά σου στις 8 – «Το πατρικό μου» στην ΕΡΤ2Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε δεκαπέντε (15) ωριαία επεισόδια, είναι ισπανικής (βασκικής) παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Jabi Elortegi.

Παίζουν: Loreto Mauleón, Nagore Aranburu, Josean Bengoetxea, Anartz Zuazua,  Iñaki Beraetxe.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, στις 20:00

Η σειρά σου στις 8 – «Το πατρικό μου» στην ΕΡΤ2Επεισόδιο 2ο. Στο εργοστάσιο οι εργάτες, μεταξύ των οποίων και ο Ινάξιο και η Καρμέλε, οργανώνονται από τον Τόμας για να απεργήσουν, για τις δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες της δουλειάς τους. Ο Λούις, δήμαρχος και ιδιοκτήτης του εργοστασίου, αρνείται να αλλάξει τις επικίνδυνες μηχανές. Η μικρή Άννα τιμωρείται στο σχολείο γιατί μίλησε βασκικά, άλλο πλήγμα για τον Ινάξιο, που πιστεύει στη βασκική κουλτούρα. Στο ξενοδοχείο, ένας πελάτης του ξενοδοχείου, που είναι ο επιθεωρητής Εργασίας και έχει έρθει στο χωριό για να διερευνήσει την υπόθεση των μηχανών του εργοστασίου, παρενοχλεί σεξουαλικά την Πιλάρ, νύφη του Χαβιέ. Αυτή την πληροφορία μαθαίνει ο Λούις και εκβιάζει τον επιθεωρητή για να μην του κλείσει το εργοστάσιο. Όταν ο Χαβιέ μαθαίνει κι αυτός το περιστατικό, τον πετάει έξω από το ξενοδοχείο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, παρόλο που ο επιθεωρητής είναι άνθρωπος του καθεστώτος. Στο μεταξύ, ο Λούις επίσης μαθαίνει ότι ο Μάρτιν και η Ιρένε εξακολουθούν να επικοινωνούν και γίνεται έξαλλος με τους Σελάγια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος