«Μαύρες Χήρες» -έβδομο επεισόδιο πρώτου κύκλου στην ΕΡΤ2

Το έβδομο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της νέας ξένης δραματικής σειράς-θρίλερ «Μαύρες Χήρες» (Black Widows), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στις 21:40. Πρόκειται για δραματική σειρά-θρίλερ, παραγωγής Φινλανδίας 2014. Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώνεται σε 12 ωριαία επεισόδια. Η σειρά έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης όταν πρωτοπροβλήθηκε, ενώ σήμερα την παρακολουθούν τηλεθεατές από όλες τις σκανδιναβικές χώρες και πολλές της Ευρώπης, μέχρι και τη Μέση Ανατολή.

«Μαύρες Χήρες» -έβδομο επεισόδιο πρώτου κύκλου στην ΕΡΤ2

 
Υπόθεση: Όταν τα τρία ζευγάρια φίλων αποφάσισαν να περάσουν ένα ευχάριστο καλοκαιρινό διήμερο, δεν φαντάζονταν ότι η ζωή τους θα άλλαζε, τόσο ξαφνικά. ‘Η μήπως το φαντάζονταν; Η Bίρα, η Γιοχάνα και η Κίρσι μπαίνουν στη ζωή μας αποφασισμένες να «καθαρίσουν» με τους συζύγους τους μία και καλή. Και το καταφέρνουν, με εκρηκτικό τρόπο. Οι Τρεις Μαύρες Χήρες τα έχουν οργανώσει όλα στην εντέλεια. Σίγουρα; Πρόκειται για ένα σύγχρονο θρίλερ φινλανδικής παραγωγής, που έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης όταν πρωτοπροβλήθηκε, ενώ σήμερα την παρακολουθούν τηλεθεατές από όλες τις σκανδιναβικές χώρες και πολλές της Ευρώπης, μέχρι και τη Μέση Ανατολή. Έχει αποσπάσει τα βραβεία «καλύτερης δραματικής σειράς», «σεναρίου» και «σκηνοθεσίας» στα φινλανδικά τηλεοπτικά βραβεία και, πρόσφατα, ο αμερικανικός κολοσσός CBS απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς, ώστε να προχωρήσει στο remake της.

Η ξένη σειρά της ΕΡΤ2, Black Widows, παρουσιάζει την πλήρη ανατροπή στις ζωές των τριών γυναικών, όταν η δολοπλοκία τους δεν πηγαίνει ακριβώς όπως είχαν προγραμματίσει. Σκηνές μαύρου χιούμορ, δραματικές εξομολογήσεις μεταξύ των τριών γυναικών, αλλά και αστυνομικού περιεχομένου ανατροπές, συνθέτουν την υπόθεση που έχει χαρακτηριστεί από τον διεθνή Τύπο, «of high concept».

Παίζουν: Pihla Viitala, Wanda Dubiel, Malla Malmivaara, Ville Tiihonen, Osla Raisanen, Alex Anton, Niko Saarela, Carl-Kristian Rundman, Vilma Melasniemi.

 

«Μαύρες Χήρες» -έβδομο επεισόδιο πρώτου κύκλου στην ΕΡΤ2

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος