Ο Κώστας Αρβανίτης στην «Επί Τόπου ΣΤΡΟΦΗ»

Ο γνωστός ακτιβιστής δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, είναι καλεσμένος της ομάδας ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Επί Τόπου ΣΤΡΟΦΗ», την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, στις 15:00. Οι ακροατές του πρώτου Προγράμματος έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μια συζήτηση μεστή, ουσιαστική, γεμάτη μηνύματα θετικά, σε μια εποχή που τα έχουμε πραγματικά ανάγκη. Η εκπομπή αποκαλύπτει πολλά για τους μύθους και την πραγματικότητα της χρήσης ουσιών, για την εφηβεία, για τους φόβους και τις ανησυχίες μιας γενιάς που θα πρέπει να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον που της ανήκει.

Ο Κώστας Αρβανίτης στην «Επί Τόπου ΣΤΡΟΦΗ»Άμεσος, ειλικρινής, ανοιχτός και ευαίσθητος, διευθύνει σήμερα τον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» έπειτα από μια μακρά επιτυχημένη πορεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και στην τηλεόραση.  Ο Κώστας Αρβανίτης δεν είναι απλά ένας καλεσμένος στην «Επί Τόπου ΣΤΡΟΦΗ», είναι ένας πιστός φίλος της Κοινότητας, ένας υποστηρικτής και συμπαραστάτης του ΚΕΘΕΑ, καθώς από το 2009 συμμετέχει ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο και από το Νοέμβριο του 2015 ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου. Παρακολουθεί και προβάλλει το έργο του ΚΕΘΕΑ από την ίδρυσή του και έχει υποστηρίξει ιδιαίτερα τον Οργανισμό σε θέματα επικοινωνίας και κοινωνικής δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210.8822122 ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi


Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος