«Πόλνταρκ» – Πρεμιέρα νέας εξαιρετικής σειράς στην

Τη νέα πολυβραβευμένη δραματική-ιστορική σειρά εποχής «Πόλνταρκ» (Poldark), παραγωγής Αγγλίας 2015-2019, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020,στις 17:15, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.

Η σειρά θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 17:15.

Δημιουργός: Ντέμπι Χόρσφιλντ.

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Μπαζαλγέτ.

Πρωταγωνιστούν: Έινταν Τέρνερ, Έλινορ Τόμλινσον, Τζακ Φάρινγκ, Λουκ Νόρις, Γκαμπριέλα Γουάιλντ, Πιπ Τόρενς, Τομ Γιορκ.

«Πόλνταρκ» – Πρεμιέρα νέας εξαιρετικής σειράς στην

Γενική υπόθεση Α΄ Κύκλου. Με τον δημοφιλή Έινταν Τέρνερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η σειρά, που βασίζεται στα μυθιστορήματα του συγγραφέα Ουίνστον Γκράχαμ, μάς γυρίζει πίσω στον χρόνο, στην Κορνουάλη της Αγγλίας του 18ου αιώνα.

Ο αντισυμβατικός Ρος Πόλνταρκ επιστρέφει στην πατρίδα του μετά τον πόλεμο της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας και ανακαλύπτει ότι τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Ο πατέρας του έχει πεθάνει, η περιουσία του έχει εξανεμιστεί και η αγαπημένη του πρόκειται να παντρευτεί τον εξάδελφό του!

Κόντρα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αποφασίζει να μείνει, να θέσει ξανά σε λειτουργία τα ορυχεία της οικογένειας και να πάρει πάλι τη ζωή του στα χέρια του.

«Πόλνταρκ» – Πρεμιέρα νέας εξαιρετικής σειράς στην

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, στις 17:15

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 1ο. Δύο χρόνια μετά τον τραυματισμό του στη μάχη της Βιρτζίνια το 1781, ο Ρος Πόλνταρκ, Βρετανός βετεράνος του Πολέμου της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας, επιστρέφει στην πατρίδα του την Κορνουάλη τον Οκτώβριο του 1783. Ο πατέρας του έχει πεθάνει πριν από έξι μήνες. Στο σπίτι του θείου του ανακαλύπτει ότι η περιουσία του έχει εξανεμισθεί και ότι η αγαπημένη του Ελίζαμπεθ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εξάδελφό του Φράνσις Πόλνταρκ.

Ο Ρος φτάνει στο πατρικό του σπίτι. Η κατάσταση είναι άθλια. Πηγαίνει στην αγορά να πουλήσει κάποιο οικογενειακό κειμήλιο και από τύχη γνωρίζει την Ντεμέλζα Κάρνε, που έχει εγκαταλείψει το σπίτι της μετά τον ξυλοδαρμό της από τον πατέρα της.

Ο θείος του Ρος προσπαθεί να τον πείσει να εγκαταλείψει την Κορνουάλη κι εκείνος εμμένει στην απόφασή του να μείνει και να διασώσει την περιουσία του με οποιοδήποτε κόστος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος