«Το πατρικό μου» -το δέκατο τρίτο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2

To δέκατο τρίτο επεισόδιο της συναρπαστικής δραματικής-πολιτικής σειράς εποχής, «Το πατρικό μου» (My Father’s House/Aitaren Etxea), έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 20:00, στο πλαίσιο της ζώνης «Η σειρά σου στις 8».
«Το πατρικό μου» -το δέκατο τρίτο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2 Η σειρά, που ολοκληρώνεται σε 15 ωριαία επεισόδια, είναι ισπανικής (βασκικής) παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Jabi Elortegi.

Παίζουν: Loreto Mauleón, Nagore Aranburu, Josean Bengoetxea, Anartz Zuazua, Iñaki Beraetxe.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, στις 20:00

«Το πατρικό μου» -το δέκατο τρίτο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2Επεισόδιο 13ο. Η οικογένεια Σελάγια υποφέρει από σοβαρά οικονομικά προβλήματα ύστερα από το κλείσιμο του ξενοδοχείου και την απόλυση της Καρμέλε και του Ινάξιο. Ο Χαβιέ αναγκάζεται να πουλήσει οικογενειακά κοσμήματα, ενώ ο Χουάν μπλέκεται με λαθρεμπόριο. Η Λάουρα, η γυναίκα του Εστεμπάν, γυρίζει στο χωριό και καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον άντρα της και στην Καρμέλε και προειδοποιεί την Καρμέλε να μείνει μακριά από τον άντρα της. Παρ’ όλα αυτά, η ερωτική έλξη είναι πιο δυνατή και η Καρμέλε με τον Εστεμπάν κάνουν έρωτα. Ο Αλμπέρτο και η Ιρένε ταξιδεύουν στο Παρίσι, όπου η Ιρένε χαλαρώνει και απολαμβάνει τη διαμονή της εκεί. Επιστρέφοντας, ο Αλμπέρτο της λέει ότι θα τη ζητήσει σε γάμο από τον πατέρα της.

«Το πατρικό μου» -το δέκατο τρίτο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος