«Το πατρικό μου» -το έκτο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2

To έκτο επεισόδιο της συναρπαστικής δραματικής-πολιτικής σειράς εποχής «Το πατρικό μου» (My Father’s House/Aitaren Etxea), έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν σε  -πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, στις 20:00, στο πλαίσιο της ζώνης «Η σειρά σου στις 8»

«Το πατρικό μου» -το έκτο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2Η σειρά, που ολοκληρώνεται σε 15 ωριαία επεισόδια, είναι ισπανικής (βασκικής) παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Jabi Elortegi.

Παίζουν: Loreto Mauleón, Nagore Aranburu, Josean Bengoetxea, Anartz Zuazua,  Iñaki Beraetxe.

«Το πατρικό μου» -το έκτο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2Επεισόδιο 6ο. Ο πληγωμένος άντρας είναι ο Χοσέ Ραμόν, ο εξόριστος γιος του Χαβιέ. Εμφανίζεται βαριά τραυματισμένος στο ξενοδοχείο, όπου τον κρύβουν και φοβούνται για τη ζωή του. Η Πιλάρ καταφεύγει στο γιατρό πολύ φοβισμένη και του λέει πως πρόκειται για πληγωμένο σκυλί. Αυτός της δίνει φάρμακα και η πληγή αρχίζει να κλείνει. Ο Χοσέ Ραμόν εξηγεί στον πατέρα του ότι έχει μυστικά έγγραφα που πρέπει να τα παραδώσει, ώστε κάποια μέλη της Αντίστασης να μπορέσουν να φύγουν από τη χώρα. Στο μεταξύ, ο Λούις μαθαίνει ότι η κόρη του εξακολουθεί να συναντιέται με τον Μάρτιν και έξαλλος της απαγορεύει να βγει από το σπίτι. Αυτή όμως καταφέρνει να ξεφύγει και πείθει τον Μάρτιν να το σκάσουν μαζί, αλλά τους προλαβαίνουν οι μπράβοι του Λούις, χτυπούν τον Μάρτιν και γυρίζουν την Ιρένε στον πατέρα της. Ο Χουάν και η Πιλάρ μόλις βλέπουν τον Μάρτιν, καταλαβαίνουν αμέσως ότι είναι δουλειά του Λούις, όμως ο Μάρτιν τους δηλώνει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την Ιρένε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος