«Το πατρικό μου» -το πέμπτο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2

To πέμπτο επεισόδιο της συναρπαστικής δραματικής-πολιτικής σειράς εποχής «Το πατρικό μου» (My Father’s House/Aitaren Etxea), έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν σε  -πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 20:00, στο πλαίσιο της ζώνης «Η σειρά σου στις 8»

«Το πατρικό μου» -το πέμπτο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε δεκαπέντε (15) ωριαία επεισόδια, είναι ισπανικής (βασκικής) παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Jabi Elortegi.

Παίζουν: Loreto Mauleón, Nagore Aranburu, Josean Bengoetxea, Anartz Zuazua,  Iñaki Beraetxe.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, 20:00

Επεισόδιο 5ο. Σε αναδρομή, βλέπουμε την Άννα στη φυλακή, πριν από πολλά χρόνια, να ζητάει από την Πιλάρ και τον Χουάν να φροντίσουν το μικρό της γιο και να μην του αποκαλύψουν ποια είναι η μαμά του, για να είναι η ζωή του ελεύθερη από θυμό και μίσος. Στο παρόν, βλέπουμε ότι το παιδί είναι ο Μάρτιν, που μαθαίνει τυχαία την αλήθεια, ότι η μητέρα του πέθανε στη φυλακή και ότι τον πατέρα του τον σκότωσε το καθεστώς. Πληγώνεται και κατηγορεί την οικογένειά του για το ψέμα που πίστευε και φεύγει από το σπίτι. Στο μεταξύ, στα βουνά ένας άντρας ξεφεύγει από την αστυνομία. Είναι πληγωμένος και χάνει και το διαβατήριό του. Η Ιρένε ανησυχεί για τον Μάρτιν, τον βρίσκει στην καλύβα και της λέει τι συνέβη. Όταν γυρίζει στο σπίτι της, ο πατέρας της έχει καλέσει τον Αλμπέρτο, το νέο διευθυντή του εργοστασίου για φαγητό, ο οποίος δείχνει πολύ ευγενικός και την επομένη της στέλνει λουλούδια. Ο Τόμας προσπαθεί να συναντηθεί κρυφά με τον πληγωμένο άντρα, ο οποίος μεταφέρει έγγραφα της εξόριστης βασκικής κυβέρνησης, ενώ στα βουνά κάτι κορίτσια βρίσκουν το χαμένο του διαβατήριο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος