Φημισμένη για τα τυροκομικά της προϊόντα είναι περιοχή της Δεσκάτης με παραδοσιακά τυροκομεία να παράγουν Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης.
Σχεδόν όλοι οι κτηνοτρόφοι της περιοχής παράγουν φέτα, κασέρι και κεφαλοτύρι άριστης ποιότητας και καλύπτουν όχι μόνο τις ανάγκες της περιοχής αλλά προμηθεύουν και τα μεγάλα αστικά κέντρα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΚΗΣ ΝΑΣΙΑΔΗΣ
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος