«Τo κορίτσι με τα πορτοκάλια»- Ρομαντική ταινία, στην ΕΡΤ3 (trailer)

Array

Δύο νεαροί άντρες, δύο διαφορετικοί τρόποι για να βρουν την αγάπη. Ο Jan Olav ένιωσε να τον χτυπάει κεραυνός όταν αντίκρισε για πρώτη φορά το ‘Κορίτσι με τα πορτοκάλια’. Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Ήταν σίγουρος ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής του και τίποτα πια δεν είχε περισσότερη σημασία από αυτό. Ο Georg βρίσκεται στη διάρκεια του Πάσχα στα νορβηγικά βουνά και ενώ έχει ότι έχει επιθυμήσει στον έρωτα, δυσκολεύεται να κατανοήσει τα συναισθήματα του.
Υπάρχει μια απόσταση είκοσι ετών ανάμεσα σ αυτές τις δύο ιστορίες. Ο Georg μαθαίνει για την ιστορία αγάπης του νεκρού πατέρα του Jan Olav μέσα από μια επιστολή που παίρνει από τη μητέρα του στα 16α γενέθλια του. Η επιστολή τον βοηθάει να συνειδητοποιήσει ότι δε μπορεί να αφήσει την αγάπη να χαθεί μέσα από τα χέρια του.
Η ταινία είναι μια ιστορία αγάπης που εγείρει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ανθρώπινη ύπαρξη. Πώς μπορείτε να εξηγήσετε στο γιο σας ότι η αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή – πράγματι, το μόνο πράγμα που της δίνει νόημα; Πώς μπορείτε να εξηγήσετε ότι αν και η ζωή μπορεί να είναι σύντομη και επώδυνη, η αγάπη σε κάνει ακόμα να αξίζει να ζεις; Πώς εξηγείτε ότι η στιγμή είναι η μόνη αιωνιότητα είναι;

«THE ORANGE GIRL»
Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
Έτος παραγωγής: (2009)

Διάρκεια: 80′
Παραγωγή: Νορβηγίας
Παίζουν: Mikkel Bratt Silset, Harald Rosenstrøm, Annie Dahr Nygaard
Σκηνοθεσία: Eva Dahr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος