Φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Θέρμη

Φωταγωγείται σήμερα το απόγευμα, στις 7 και μισή, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Θέρμης. Τα φώτα του δέντρου θα ανάψουν παρουσία του Αη Βασίλη, θα ακολουθήσουν δράσεις για τα παιδιά, ενώ θα ακουστούν χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τις παιδικές χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Συμμετέχουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης. Ταυτόχρονα, τα παιδιά του 1ου συστήματος προσκόπων Θέρμης θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους ζεστό κακάο.
Όποιος επιθυμεί, μπορεί να φέρει μαζί του ένα παιχνίδι, καθώς, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα μαζευτούν παιχνίδια για παιδιά που έχουν ανάγκη. Στο χώρο θα βρίσκονται για να βοηθήσουν και να ενημερώσουν η ψυχολόγος και οι κοινωνικοί λειτουργοί του Κέντρου Κοινότητας του δήμου Θέρμης, της  κοινωνικής υπηρεσίας που βρίσκεται κοντά στον κάθε πολίτη.
Αύριο, Σάββατο 9/12, στις 20:00, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου, παρουσιάζουν τη μαύρη κωμωδία του Αλέξη Βενιέρη ” Η Λωρίδα της Γάζας”.  Η είσοδος είναι ελεύθερη, όμως, όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει φάρμακα και τρόφιμα. Σε όλες στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης κατά το διάστημα των Χριστουγέννων θα συγκεντρώνονται φάρμακα.
Σήμερα, Παρασκευή 8/12 ανάβουν, εξάλλου, τα χριστουγεννιάτικα φώτα στο Νέο Ρύσιο. Στις 18:00, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ν. Ρυσίου, τα Τμήματα εικαστικών και η Σχολή Χορού της ΔΕΠΠΑΘ θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δρώμενα. Θα τραγουδήσουν τα παιδιά της μαθητικής χορωδίας του 2ου Γυμνασίου Θέρμης, ενώ το παιδικό τμήμα του Λαογραφικού Συλλόγου “Η Αρετσού” θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς. Συμμετέχουν ο Α.Σ. “Αναγέννηση” Ν. Ρυσίου και οι Σύλλογοι Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ν. Ρυσίου και του 2ου Γυμνασίου Θέρμης.
Το Σαββατοκύριακο θα ανάψουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στη Λακκιά. Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πλαισιώσει το άναμμα των χριστουγεννιάτικων φώτων την Κυριακή 10/12, στις 18:00 στην Πλατεία της Λακκιάς, θα συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λακιάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος