“Μαμούθ”: Δραματική ταινία στην ΕΡΤ3 (trailer)

Array

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10/2017, στις 23:00

“MAMMUTH”

Ο Serge Pilardosse μόλις έκλεισε τα 60 και είναι έτοιμος να αποσυρθεί από την εργασία του σε σφαγείο. Εργαζόταν πάντα από την ηλικία των δεκαέξι, χωρίς ποτέ να χρειαστεί αναρρωτική άδεια. Έτσι, πώς αυτός ο άνθρωπος γεμίσει τις μέρες του; Δεν του αρέσει να διαβάζει! Οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι το καλύτερο του! Τα ψώνια δεν είναι το πάθος του! … Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, η σύζυγός του Catherine, η οποία εξακολουθεί να εργάζεται σε ένα σούπερ μάρκετ, παρατηρεί ότι ο σύζυγός της δεν θα μπορέσει να πάρει τις πλήρεις συνταξιοδοτικές παροχές, διότι μερικοί από τους πρώην εργοδότες του, δεν ακολούθησαν την απαιτούμενη γραφειοκρατία. Έτσι ο Serge, καβάλα πάνω στην παλιά του Munch «Mammut» μοτοσικλέτα ξεκινά την αναζήτηση των αγνοούμενων εγγράφων.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Berlin International Film Festival 2010, υποψηφιότητα για Golden Berlin Bear. César Awards, France 2011, υποψηφιότητες για César, Best Actor, Best Original Screenplay, Best Film. Globes de Cristal Awards, France 2011, υποψηφιότητα για Best Actor. Magritte Awards, Belgium 2011, υποψηφιότητα για Best Actress. Étoiles d’Or, France 2011, βραβείο Étoile d’Or, Best Actor.

Διάρκεια: 92′
Παραγωγή: Γαλλίας
Παίζουν: Gérard Depardieu, Yolande Moreau, Isabelle Adjani Σκηνοθεσία: Benoît Delépine, Gustave Kervern

Έτος παραγωγής: (2010)

[iframe_youtube width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/lgu4Un3fos4″ frameborder=”0″ allowfullscreen>]

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος