Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ δήμου Λαγκαδά και Εγνατίας Οδού Α.Ε.

H σύναψη μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λαγκαδά και της Εγνατίας Οδού Α.Ε., με αντικείμενο τη σύνταξη μελετών και την υλοποίηση έργων στους τομείς της σχολικής στέγης, της οδοποιίας και του ηλεκτροφωτισμού οδών, συμφωνήθηκε από τις δύο πλευρές, σε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Απόστολου Αντωνούδη με το Δήμαρχο Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη. Σε προτεραιότητα τίθενται, όπως συμφωνήθηκε, ο κόμβος των Λουτρών Λαγκαδά, έργα σχολικής στέγης, οδοποιίας και ηλεκτροφωτισμού.
Συζητήθηκαν, εξάλλου, οι τελικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας που απαιτείται σε πρώτο στάδιο για την κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου της Εγνατίας Οδού στο ύψος των Λουτρών Λαγκαδά, σχετικά με τις απαιτούμενες απαλλοτριώσεις, περιβαλλοντικά ζητήματα και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2018.
Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, που αποτελεί διαχρονικό αίτημα του Δήμου, αναμένεται να αποδώσει μεγάλα οφέλη στην περιοχή. Πέρα από τη συγκοινωνιακή διευκόλυνση και την ευκολότερη πρόσβαση στην πόλη του Λαγκαδά, θα αποτελέσει σημαντικό βοήθημα για την τόνωση του εμπορικού κόσμου και την οικονομική ανάπτυξη, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στην ανάδειξη και την περαιτέρω ανάπτυξη των Ιαματικών Λουτρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος