Π. Λεκάκης: Ως δήμαρχος θα διεκδικώ με το ίδιο σθένος από όποιο κόμμα και αν βρίσκεται στην κυβέρνηση”

Σε συνεργασίες με όλους τους ανθυποψηφίους του, εκτός από αυτούς που βρίσκονται στα άκρα, είναι διατεθειμένος να προχωρήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλονίκη Πρώτη”, Πέτρος Λεκάκης, την επόμενη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφους ο κ. Λεκάκης, χαρακτήρισε “κακό νομοσχέδιο” τον Κλεισθένη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ωστόσο υπογράμμισε πως μετεκλογικά “ο δήμος Θεσσαλονίκης θα πρέπει να διοικηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου”.
Για τυχόν προεκλογικές συνεργασίες ξεκαθάρισε ότι η παράταξή του, “Θεσσαλονίκη Πρώτη”, θα είναι στις εκλογές και όποιος επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί της, ενώ ερωτηθείς για τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ απάντησε πως ως δήμαρχος θα διεκδικεί με το ίδιο σθένος από όποιο κόμμα και αν βρίσκεται στην κυβέρνηση.
Στο θέμα της καθαριότητας επανέλαβε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης, γνωστοποιώντας την πρόταση για Ομάδα Ταχείας Επέμβασης και την επέκταση του συστήματος υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων σε όλο το δήμο.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος