Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου ΔΗΣΥ στον ΡΣΜ της ΕΡΤ3 (audio)

«Η μοναδική απάντηση που μπορεί να δοθεί από την Ελλάδα είναι ότι θα υπάρξει σεβασμός της νομιμότητας. Έχει πολιτικές διαστάσεις αλλά δεν είναι ζήτημα πολιτικό ή παρέμβασης της κυβέρνησης στη νομική διαδικασία. Να αφήσουμε ανεπηρέαστη τη Δικαιοσύνη να αποφασίσει», τόνισε ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, αναφορικά με την υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που έχουν αιτηθεί ασύλου στην Ελλάδα.

Μιλώντας στον 102fm της ΕΡΤ3 και ερωτηθείς από τον Βασίλη Πεκλάρη για τον εκλογικό νόμο, απάντησε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη «δεν στηρίζει αποσπασματικά μέτρα και σε καμία περίπτωση δεν θα συμπράξουμε», κάνοντας επίσης λόγο για «πολιτικό καιροσκοπισμό» εκ μέρους της κυβέρνησης και προσθέτοντας ότι «οι αυτοδυναμίες έχουν τελειώσει και τα κόμματα πρέπει να μάθουν να συνεννοούνται βάσει πολιτικών αρχών».

Τέλος, αναφορικά με το διάλογο που εξελίσσεται και τις διεργασίες πιθανής συμπόρευσης μεταξύ του κόμματός του και του Ποταμιού, ο κ.Παπαθεοδώρου σημείωσε ότι οι θέσεις των δύο «ταυτίζονται στο θέμα του εκλογικού νόμου και οι προτάσεις μας συγκλίνουν», προσθέτοντας ότι «οι διεργασίες για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς εξελίσσονται ομαλότατα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος